Hundmassage

År 2002 blev jag klar med min utbildning till diplomerad hundmassör från Axelsons Animal Massage School och har masserat hundar sedan dess. Jag ger behandlingar på min mottagning i Mariehamn eller så gör jag hembesök. Jag håller också föreläsningar och  arrangerar kurser, både korta på ungefär 3 timmar och sedan längre som är ungefär sju timmar.  Hör av dig så berättar jag mera, min mail och mobil hittar du högst upp på sidan, annars är du varmt välkommen att ta kontakt via min facebooksida Hundmassören på Åland- Evas Eriksberg.

PRISLISTA HUNDMASSAGE
Priserna är per tillfälle och inklusive moms. Presentkort finns på valfritt belopp. Jag har min mottagning på Espholm i södra Mariehamn. Hembesök är också möjliga med ett tillägg på 10€. Vibrationsplattan är stationerad i mottagningsrummet och kan ej tas med på hembesök. Kurserna hålls i stallcafeet på Travbanan.

AKTUELLA KURSER

Kursverksamheten är satt på paus under rådande omständigheter och alla inbokade kursdeltagare är kontaktade. Det känns inte som någon bra idé att samlas just nu. Jag planerar några kurser under sommaren under förutsättning att vi kan genomföra dem på ett säkert sätt.
Har du frågor, vill boka en privatkurs eller behandling, hör av dig!

BEHANDLINGAR
betalas kontant eller med kort
Hundmassage inklusive vibb 50€

KURSER
Betalas med kort på plats eller faktura på förhand
– Kort introduktionskurs (3 timmar) 75€/deltagare (minst 3 högst 5 deltagare)
– Lång grundkurs (3+3+1 timmar) 150€/deltagare (minst 2 högst 5 deltagare)

PRIVATA KURSER
Om du hellre vill lära dig hemma hos dig i lugn och ro håller jag samma kurser som ovan. Man kan vara högst 5 deltagare.
– Kort introduktionskurs 100€/deltagare
– Lång grundkurs 180€/deltagare

Uppfödare och föreningar- hör av er för offert

FÖRELÄSNINGAR
Jag föreläser gärna, hör av dig för offert.

Kort introduktionskurs
Du får ett teoripass med information om när massage är bra och när man inte ska massera, hur hundens skelett och muskulatur är uppbyggd, ett tydligt massageschema i både text och illustrationer i ett litet häfte. Du lär dig massera din hund själv under kursen.

Lång grundkurs
Fredag kväll 18-21, lördag 10-13 + enskild uppföljning inklusive vibb.
Du får ett ingående teoripass med information om när massage är bra och när man inte ska massera, hur hundens skelett och muskulatur är uppbyggd, ett tydligt massageschema i både text och illustrationer samt ett tydligt stretchschema i både text och illustrationer i ett kurskompendium. Du lär dig massera och stretch din hund själv under kursen. Vid uppföljningstillfället stämmer vi av de frågor du har, masserar och stretchar och testar vibbplattan.